Tortilla por los weekend

Tortilla. Voor twee dagen.
Hakken, snijden en zo meer (en voorkoken en voorbakken).
En de ‘tip’  in praktijk brengen dat rode pepers snijden met een laagje olie op de vingers zou helpen tegen peperige vingers. Ik vond in mijn ogen wrijven na snijden wat ver gaan wat testen betreft, maar vingers in de mond leverde nog steeds een branderige ervaring op. Jammer.
Verder:
Boontjes doppen koken en in stukjes, prei wassen en fijnsnijden, peterselie idem, knoflook ook (niet gewassen), peper zie boven, aardappels k&k gekocht (ohhhh!) en wat bijgewerkt, eieren met room en melk geklutst, choriso ontveld en gebakken (en weer uit de pan),  prei in vet van chorizo gesmoord, knof erbij (en ook weer uit de pan).
Toen: om en om stapelen en eiermengsel er overheen (waarna met de platte hand wat aangedrukt, waarna  handen gewassen).

 

 

 

Nu: wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *