7 gedachten over “Summer in the City

 1. MarjaFeltkamp Bericht auteur

  Was van voor mijn tijd, maar inderdaad: heerlijk nummer! (had je graag gezien met manen en joint 😉

 2. catrien

  Misschien zijn er meer mensen met ‘stedennummers’ die goede herinneringen oproepen. Ik was ooit bij de premiere van ‘Mo better blues’ van Spike Lee in New York. Met een vriend waren we de enige blanken en verrast over het klappen en schreeuwen van het publiek (vooral toen Denzel Washington zijn shirt uittrok). Het was als een thuiswedstrijd en heel bijzonder. Daarom is dit nummer een zoete herinnering en vind ik het nog steeds heel mooi. http://www.youtube.com/watch?v=U7pBh2S0ECk

  1. MarjaFeltkamp Bericht auteur

   pftt… bijzonder hoor en prachtig verhaal (Denzel Washington nude… #nice 🙂
   Inderdaad: kom maar door met grootstedelijke (of rimboe) ervaringen!
   Thnx Cat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *