Knolselderijsouffle

… met gamba’s met limoenmayonaise. Tja, nog nooit een souffle gemaakt en dan meteen een met knolselderij; toch een ander goedje dan kaas (er zat trouwens wel een beetje kaas in). En nee, het is niet gelukt. Tenminste wat de fluffyness betreft. De souffleetjes kwamen voor geen milimeter omhoog. Maar het was wel lekker.
Vanavond wederom een experiment: lamsrack gehuld in een brood/ansjovis/rozemarijn/tijm-jasje. En dan daarbij venkel met pancetta, room en parmezaan. Moet genoeg zijn als maaltijd. Hoop ik, want 2 experimenten voor 1 maaltijd is mijn max. Had trouwens onlangs een ‘mean’ lasagne gemaakt, maar te laat foto’s gemaakt en dan is zo’n halfvolle aangesneden/uitgelopen ovenschotel een beetje triest om te fotograferen.
Beeldverslag souffle’s.

Eén gedachte op “Knolselderijsouffle

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *