En een goeie Jamie: Kebab. Lekker.
Eigenlijk ‘Koefte Kebab’. Heb eindeloze toetsencombinaties geprobeerd om een ‘o’ met twee puntjes te krijgen maar het wil niet. Of het scherm verdween of ik kreeg allemaal ascii tekens; ‘Kofte’ dus eigenlijk, maar dan met een ‘o’ met trema.
Moment, er brandt nu overduidelijk iets aan; moet even naar de oven rennen omdat er volgens mij iets erg mis gaat met de banaan-in-de-oven.
Yep. Dat was het toetje, lekker, maar wederom een totaal vernachelde oven. Shit.


Intermezzo: eigenlijk is dit een doom-posting. Werkelijk niks lukt vandaag wat blog betreft. Tekst loopt niet, foto’s willen niet uitlijnen (ja, na een uur klooien staan ze eindelijk goed), gerechten mislukken, computer ging net uit omdat ik zonder stroom zat te werken… Ik ga zo maar naar bed. Maar niet voordat: (vervolg)
De Kebab dus.
Lamsgehakt met tijm (over tijm: zie vorige posting), citroenzest of sumak, fijngehakte pistachenootjes, komijn, spaanse peper, zwarte peper en zout.
Sla gemengd met munt, peterselie en gepekelde rode ui (in citroensap geweekt).
Op platbrood of tortilla of wat je wilt met een toef yoghurt.


